17 iun.

Da, chiar urăsc mașinile și, dacă nu aș avea nevoie, nu aș conduce. Urasc să parchez, urăsc să alimetez, urăsc să stau în trafic și nici măcar nu știu să schimb o roată dacă fac pană. Mai mult, nici măcar nu știu cum se deschide capota să pun apă pentru parbriz. Cu toate astea, iubesc din tot sufletul Danube Delta Rally. Cum și de ce? Păi uite așa:

4
Acum 3 ani, am fost trimis de revista la care lucram să fac o copertă pentru Raliul Deltei cu Gina Pistol (Gina, pe care o iubesc din suflet). N-am înțeles cam ce aș putea să fac eu acolo, deja îmi făceam filme: mașini, deltă… nu înțelegeam nimic.

2Mi-a fost pasat un număr de telefon al unui domn cu care trebuia să iau legătură să îmi dea detaliile și… așa am fost aruncat în Raliul Deltei. Nu cred că o să uit toată viața momentul în care l-am sunat pe Mihai Tănase (organizatorul raliului) și am încercat să fiu cât se poate de scurt și la obiect, formal și am început să îl întreb cam ce cadre o să avem pentru pictorial și cam ce ținute ar prefera pentru Gina… :)))))))) În momentul ăla, din toată domnia cu care ne vorbeam a izbucnit în râs și mi-a zis: „Jane! Ești nebun la cap?” :))))))) Atunci am știut că avea să urmeze ceva, dar nu știam ce. Nu înțelegeam dacă o să mă iau la bătaie cu el sau dacă o să ne împrietenim. Nu ne-am împrietenit, pentru că eu nu îl consider prieten, ci îl port în suflet și îl consider parte din sufletul meu.

Așa am ajuns în primul an la raliul Deltei și așa am ajuns și acum după ani. Raliul Deltei este un sindrom de care nu scapi. Raliul Deltei înseamnă pasiune pură, iubire și dăruire.

Nu toți bărbații iubesc mașinile…

NU! Nu îmi plac mașinile și nu le suport. Nu îmi plac mașinile, dar o iubesc pe Nellie care este unul dintre stâlpii evenimentului, este omul care nu pune în gură nimic cu zilele și nu doarme cu lunile doar pentru ca raliul să fie așa cum trebuie, așa cum nu mai este niciunul în România și reușește în fiecare an asta.

10

O iubesc pe Nellie pentru că ea este exemplul meu de dedicare, este omul care îmi arată că nu trebuie să te oprești oricât de obosit ești, deoarece așa ajungi să faci ce ți-ai propus. Da, Nellie și Mihai sunt oamenii care au crezut în visul lor și l-au crescut ca pe un copil. Iar copilul lor este acum ditamai puștiul care dă clasă colegilor lui. Îi iubesc pe oamenii ăștia care au strâns o adevărată familie în jurul lor și care pe mine m-au învățat că mașinile pot face ceva bun: leagă prietenii pe viață.

Danube Delta Rally Girls… amazing girls!

3
De 3 ani mă ocup de Danube Delta Rally Girls, de 3 ani simt că fac parte nu doar sufletește din acest spectacol, de 3 ani mă simt util și iubesc raliul.

De fiecare dată am parte de toată încrederea acestor oameni și simt cum prind aripi de fiecare dată când îi văd fața lui Tănase care rânjește mulțumit și îmi spune că am făcut treabă bună. În fiecare an atrag atenția pentru câteva clipe asupra Taniei și a Marei care au devenit o legendă a raliului și sunt prezente la fiecare start festiv. Încerc ca la fiecare ediție să fim cât mai creativi, să aduc calitate în ceea ce privește ținutele fetelor, să nu fie nevoie să spele mașinile cu găleata în piața mare. :))

De aceea Danube Delta Rally girls sunt cele mai apreciate Rally girls. Pentru că noi suntem altfel și e greu să fii ca noi 🙂

9

Îmi iubesc meseria, iubesc fiecare proiect în parte și îl port în suflet. Danube Delta Rally nu mai este un proiect, ci a ajuns să facă parte din mine. M-am obișnuit și cu Tănase care urlă la mine în zilele alea, m-am obișnuit și cu Nellie care e transformată timp de 3 zile și cu Nashu care nu mă lasă să trec pe unde am eu nevoie când încep probele… Toate astea fac parte din mine!

Vă mulțumesc din suflet pentru tot. Aș putea să scriu un roman pe această temă, dar mă opresc aici. Lucrurile frumoase trebuie trăite, nu povestite 🙂

Nellie, Tănase, Eugen, Nashule, Tania, Mara, Nhung vă iubesc! We are the team!

7

Leave A Comment