10 mai

Cum ne îndrăgostim sau dacă o facem rămâne un mister. Dragoste la prima vedere? Hummm, aş spune, mai bine, hormoni încinşi la prima vedere. Când vezi un om pentru prima dată, cu siguranță nu te gândeşti la clipa în care o să te ceară în căsătorie. Te gândeşti la cum o să-şi scoată chiloții şi cum o să năvălească peste tine în pat. Tu nu o faci, nu? Ba o faci, dar nu recunoşti!

3

Tocmai din aceste considerente susțin cu tărie că sexul există şi fără dragoste. Dragostea la prima vedere este doar un moment în care scăpăm hormonii de sub control. Fluturii din stomac sunt de fapt o avalanşă de dorințe născute din imaginaţia pe care cu toţii o deţinem.

Întâi sexul, apoi copiii!

Pe tine când te excită cineva ce faci? Te gândeşti dacă este OK să ţi-o tragi cu el din prima sau că îţi doreşti o relaţie serioasă, să vă mutaţi la curte, să creşteți 3 câini şi doi copii? Te vezi fericită cu micul dejun la pat, cu flori de câmp culese cu mâna lui, de pe câmpul din spatele casei unde aleargă 3 ponei şi 2 cai, iar el zâmbeşte cu dantura impecabilă şi îţi spune că te iubeşte şi nu vede viaţa fără tine, în timp ce bona îngrijeşte copiii făcuţi din dragoste? Pune frâna! Urcă-te pe el şi trage-i-o bine că, la cum arată, în 5 minute ţi-l suflă alta.

8
Vrei ca un bărbat adevărat să joace în filmele tale la care plângi împreună cu petul tău? N-ai să vezi! Pune mâna şi trage-i-o cât ai ocazia până nu se răzgândeşte! Dacă ai impresia că îl cucereşti cu aşteptarea te înşeli. Până la ieşire se opreşte şi flirtează cu încă 3 femei.

2

Urmează-ți instinctul…

Şi ştiu, o să gândeşti că e un curvar şi că tu nu eşti aşa, că trebuie o legătură specială şi eu aberez acum pentru că trebuie conexiune şi cunoaştere şi atracţie…

Pe bune? Pentru o partidă de sex cu un bărbat care provoacă tsunami de hormoni în tine trebuie descântec?

7

 

Teoria asta este evident valabilă şi pentru bărbați, dar sărim partea cu poneii, câmpul şi copiii, pentru că prea puţini îşi doresc partea asta, mai ales dacă arată bine. Noua specie de bărbaţi ar merge dezbrăcaţi. Pe de o parte îi şi înţeleg pentru că toţi s-au mutat la sală şi ocupaţia lor de bază este să îşi măsoare prafurile pe care le mănâncă ca să le crească dosul, pentru că doar aşa pot agăţa o femeie care să le plătească abonamentul la sală. Mulţi dintre ei împart uleiurile de corp cu iubitele şi merg împreună la epilat, iar peste câţiva ani e posibil să îşi împrumute OB-uri. 🙂

Şi nu sunt rău, chiar nu sunt, dar unii chiar exagerează.

5

 

Ideea era dacă tu știi cu cine ţi-o tragi: dacă ţi-o tragi cu unul pentru că îţi place cum arată şi punct, nu te gândeşti la cum o să se comporte a doua zi, sau aştepţi să vezi compatibilitatea şi dai şanse unui om care nu te atrage fizic, dar ţi s-a părut ţie că are potenţial intelectual? Te limitezi atunci când îţi doreşti să trăieşti o experienţă cu un om care te înnebunește fizic doar pentru că nu este moral să îl urmezi pe loc?

9
Eu cred că le poți avea pe amândouă, iar voi femeile sunteți foarte inteligente şi le aveți. Femeile tac şi fac, iar bărbații fac bine ce fac. 🙂

Leave A Comment