11 mart.

Sex, sex, sex… oriunde te uiți doar asta vezi sau… auzi. Mai nou și citești despre. Au început femeile să strige în gura mare dacă fac, ce și cum fac. E un trend să mărturisești că o sugi și că îți place. Dar am o mică întrebare: în goana asta a confesiunilor, nu cumva vorbim mai mult despre sex decât facem?

 

IMG-20160311-WA0018Decât să îmi povestești despre cum mi-o sugi, nu e mai simplu să o faci pur și simplu? Decât să mă suni noaptea și să îmi explici cum ai vrea să te prind de păr și să te trag ușor pe mine, nu e mai simplu să te urci într-un taxi și să vii direct în așternutul meu? În loc să îmi trimiți poze cu sânii tăi perfecți, cred că e mai indicat să mă lași să ți-i ating, în timp ce mâna mea îți mângâie leneșă coapsele fierbinți de dor? Iar gura aia perfectă a ta ar trebui să mai tacă uneori și să mă sărute mai des, gura aia în care îmi place atât de mult să fiu cât de adânc mă lași tu! Lasă inhibițiile și fă exact ceea ce îmi spui că vrei să faci!

Facem literatură despre sex, dar uităm să facem… sex!

IMG-20160311-WA0017Haideți să învățăm să ne descoperim cu toate fanteziile noastre, cu cele mai perverse dorințe și cele mai ascunse gânduri. Sunt convins că nu te-ar deranja dacă te-aș lega de pat în timp ce te caut cu gura mea însetată de tine sau dacă palma mea ți-ar înroși ușor fundul perfect. La fel cum nu te-a deranjat să îl vezi pe domnul Grey când o lovea atât de sexual pe Anastasia.

Desigur, fiecare are regulile lui și plăcerile lui. Fiecare își cunoaște limitele sau e dator să și le cunoască. Îndemnul meu e la acțiune și la fericire. Pentru că fiecare orgasm înseamnă mai multă fericire și mai puțină tristețe.

 

Habar nu aveți cât sunteți de speciale! 
12822026_10205816032266393_888729418_nDragile mele, îmi place zâmbetul vostru dimineața după ce ați gemut între cearșafuri, atingerea întâmplătoarea atunci când mă vrei și suntem în public. Ador privirea complice aruncată în timpul unui cocktail, privire care mă cheamă în vreun colț ascuns pentru câteva clipe intense de plăcere vinovată, ochii înlăcrimați atunci când îngenunchiați atât de doritoare să aveți totul, atunci, pe loc! Vă iubesc când vă rușinați prefăcut când mă vedeți că mă dezbrac sau când văd sclipirea aia specială, pe care o aveți când sunteți pătrunse.

 

IMG-20160311-WA0013E atâta frumusețe în voi și nici nu știți…
Îmi place senzualitatea, delicatețea, inteligența voastră și chiar și micile răutăți tipic feminine. Vă admir pentru eleganța și modul în care vă construiți cariera, pentru felul în care deveniți mame și nu renunțați la cochetărie oricât de obosite ați fi. Dar lăsați ipocrizia și discuțiile inutile despre sex.

Pentru că în clipa în care sexul se întâmplă, poveștile sunt inutile.

Acum taci și fă sex!

D.C.

 

Leave A Comment