12 dec.

Sunt zile in care imi este foarte greu sa comunic cu mine. Sunt zile in care imi dau seama ca nu sunt eu! Sunt zile ,in care spun lucruri doar ca sa te fac sa suferi! Sunt zilele alea in care mi-e frica de tine, mi-e frica de iubirea pe care ti-o port si nu stiu ce m-as face fara ea. Zilele alea imi par o eternitate, iar nesiguranta mea transforma fiecare gest intr-un gest de autoaparare. Sunt zilele alea in care nu vreau ca tu sa ai dreptate,doar pentru ca nu vreau sa fiu mai jos decat tine! Sunt perioadele in care nu pot sa traiesc fara tine, dar nu ti-as arata asta nici daca te-as vedea suferind. Sunt momentele pe care nu le inteleg si nu imi dau seama ce dracu fel de dragoste este asta. Nu imi dau seama cum ne iubim daca simtim asta si nu vrem sa recunoastem. Cum dracu ne iubim daca aruncam cu noroi cum prindem ocazia?    Versiune 2  Zilele astea din care nu inteleg nimic se termina cu nopti care sterg tot ce se intampla ziua, nopti in care sadesti dragoste fir cu fir in suflete ,ingropate adanc ,de dragoste rapuse, in cimitire uitate de oameni. Sunt nopti in care iti vad zambetul nesigur scaldat in lumina lunii. Noptile in care vreau doar sa te simt fara sa aud nici o vorba img_4844.

Noptile in care bratele tale imi spun povesti si traiesc in ele. Sunt noptile in care Saruturile tale imi topesc pielea si imi lasa cicatrici pe care nici timpul nu le poate sterge. Nopti in care inima mea invata sa bata atunci cand inima ta o invata cum sa bata! Sunt noptile in care te privesc de pe plaja fara de sfarsit cum inoti in marea intunecata ,luminand cu sufletul tau tot intunericul napustit asupra ei. Sunt noptile alea in care realizez ca nu am cum sa vad nici noaptea ,nici ziua fara tine img_4801

.
Ai vizitat cimitirul in care zacea bolnav sufletul meu de multe ori, incercand sa gasesti un suflet pe care sa il resuscitezi. Am sperat sa ma alegi. Si ai facut-o! Ai facut-o atunci cand eu am ingropat adanc alt suflet care urla de durere si atarna de mine.img_8760!
Nu lega pe nimeni de tine si nu te lasa legat! Accepta ca iubirea nu poate sa fie inteleasa, accepta ca iubirea doare uneori doar ptr a vindeca ranile. Iubeste liber! Sunt zile si nopti, in toate iubesti… img_4852.

 

Leave A Comment