17 nov.

De ceva vreme încerci sa privesti in tine. Te pierzi in golul ala imens si uneori ai senzatia ca ai orbit din cauza întunericului pe care l-ai strabatut pana in stadiul asta!

Reusesc sa smulg cateva priviri, trairi, doar atunci cand te ridici sa iei cate o gura de aer pentru a te scufunda din nou.

In faramele alea de timp imi povestesti cu atata nostalgie ce gasesti incat stau cu sufletul la gura si de fiecare data numar timpi diferiti pana te intorci la suprafata!

Te-am vazut zambind,plangand, visand, dar cel mai mult indoit si nesigur!

Nesiguranaa asta te face sa te scufunzi de fiecare data in tine pentru ca incerci sa gasesti acolo un punct de echilibru pe langa care ai trecut cândva. Poate atunci cand alergai grabindu-te sa ajungi aici.

Imi amintesc cum ai iesit atunci cand ai descoperit fricile si cum le-ai demontat rapid din setea de a te scufunda din nou! Noaptea trecuta ai iesit razand, descoperisei bucuriile marunte de mult uitate pentru care a fost nevoie sa avansezi foarte mult scufundarea ta.

Marea asta întunecata ne face pe toti sa ne scufundam. Curiozitatea ne face sa ne afundam tot mai tare.

Carcasele astea in care intram atunci cand ne nastem sunt doar niste chirii ieftine pe care chiar daca le platim cu bani multi tot ieftine sunt si din ce in ce mai neincapatoare. Avem impresia ca facem ordine printre toate acareturile pe care le strangem in suflete de a lungul sederii dar de fapt este debandada totala!

Chiriile astea sunt pline de abur si fum…. Fum de tutun

2 Comments

  • WilliamMn

    Thanks-a-mundo for the forum post.Really thank you! Great. Monarca

    • marian

      Hello! Im so happy that u like it!

Leave A Comment