16 nov.

Opreste-te lume!

Sa va ia dracu pe toti! Pe voi toti care va jucati cu noi, in mana carora stau sufletele noastre!
Sa va ia dracu pe voi cei care ne omorati ca pe niste insecte, fara sa va ganditi la suferinta fara limite pe care o provocati!
Sa va ia dracu pe voi cei care sunteti insetati de putere si nu mai aveti limite, nu va opriti din bagat in sac fara sa va ganditi ca l-ati umplut atat de tare incat nu il puteti duce!
Sa va ia dracu pe voi cei care va uitati la noi cum suferim si va amuzati din luxul vostru muncit de noi!
Sa va ia dracu, nu mai am putere sa strig, sa va ia dracu! Va bateti joc de noi, va bateti joc de sufletele noastra. Ne distrugeti fara nici o remuscare! Am uitat cine sunt, am uitat sa visez, am uitat sa sper. Ma uit in jurul meu si vad durere, simt mirosul mortii peste tot, vad saracia cum face parada pe strada, vad foamea cum se hlizeste peste tot, vad mizeria in care ne obligati sa traim,sa va ia dracu!


Ne-ati adus in mizeria asta plina de ura si rautate, ne-ati facut sa ne uram intre noi, sa ne manance invidia trupurile lihnite de atata durere, ati urmarit sa ne omoram intre noi si ati reusit. Nu stiu ce simt, nu stiu ce am voie sa simt…. Va amuzati hoiturile imputite de fiecare data cand ne vedeti ca ne razvratim stiind ca butoanele sunt la voi! Sa va ia dracu pe toti!
Unde suntem noi oamenii? Unde este dragostea noastra? De ce nu ne iubim? De ce nu ne unim? De ce nu zambim? De ce nu ne ajutam? De ce nu ne incurajam? De ce ranim? De ce acuzam? De ce omoram? De ce dracu nu stim sa iubim?
Imi amintesc cand imi imaginam dragostea, cum mi-o imaginam ca ma implineste, cum iubeam toti oamenii, cum iubeam fiecare fir de iarba, cum iubeam natura, ziua, soarele, lumina, animalele, tot ce vedeam cu ochii…… Astazi ce iubesc? Iubesc ce nu ma iubeste, iubesc ce mi se da voie sa iubesc. Ne mintim unii pe altii si pe noi insine ca este bine, ca o sa fie bine….. Nu este, cad despre cum o sa fie am indoieli.
Acum ceva timp m-am uitat in oglinda, primele secunde nu m-am vazut, nu m-am recunoscut, sunt altul decat cel care imi imaginam ca o sa fiu, privirea mear alta decat ce care aveam eu impresia ca o am. Ne mutileaza viata asta si ne schimonoseste in toate felurile. Scarba asta de creier ma minte ca sunt bun si ca e bine ce fac si ca drumul pe care merg duce acolo unde trebuie….duce fix la balamuc unde o sa ne vedem cu totii peste o perioada.
Ne-ati secat sufletele, ne-ati omorat tot ce ati putut, ne vindeti padurile, pamanturile, ati pus stapanire pe tot, suntem slugile voastre umile care cersesc dreptul la viata!
Sa va ia cine vreti voi sa va ia numai lasati-ne sa ne odihnim o perioada, opriti trenul asta infect in care ne plimbati…..
Cine sunteti voi? Nici macar noi nu stim, stim doar sa va acuzam caci e cea mai simpla optiune, sa dam vina pe cineva, nu conteaza pe cine, nu stim pe cine dar voi sunteti vinovati! Urlam cat ne tin trupurile scheletice catre voi, fara sa stim cine sunteti, va aruncam de fapt vina noastra, va creem daca nu existati doar sa putem arunca mizeria noastra in voi!
Urlam in loc sa ne schimbam, injuram in loc sa iertam, omoram in loc sa vindecam, ne intrebam si privim in loc sa gasim solutii sa fim mai buni sa nu ne mai macine invidia. Vinovatii suntem noi caci nu putem trai fara luxul asta mizerabil ptr care ne vindem sufletele. Nu putem trai fara tehnologie nu putem trai fara haine fara toate pacatele astea care ne-au adus aici, pentru care murim. Hai sa traim in camp! Putem? Nu! Mai bine urlam la voi, si dam vina pe voi!
O sa ne ia dracu pe toti daca nu ne schimbam pe noi inainte sa fie prea tarziu!
Opreste-te lume! Am murit prea multi!

Leave A Comment