17 nov.

 

Masti

Ce crezi despre masti? Sunt momente in care simti nevoia sa porti una nu? Una dimineata,cu care sa incepi ziua,insa spre seara simtiti nevoia sa o schimbi? Masca pe care ai purtat-o de dimineata si au vazut-o deja prea multi din jurul tau devine incomoda seara si simti  nevoia de una noua pe care sa o aprecieze mai multi, sa lasi guri cascate si minti incarcate in urma ta. Este o masca pe care o porti doar atunci cand vrei sa fi vazut, atunci cand iti doresti sa fii ceea ce nu esti.

Aceasta masca te ajuta temporar, pana ajungi acasa, o scoti, o pui in raft si astepti cu nerabdare sa o porti din nou, constient fiind ca nu iti face bine. Sunt masti care te obosesc, pe care le porti cu orice risc avand senzatia ca le poti controla. Perioade lungi de timp esti multumit cu ele. Ai atat de multe incat nu poti păstra o evidentă. Ai creeat atâtea de-a lungul timpului din nevoia de a găsi una potrivită…. dar in zadar.
In spatele lor esti tu, acelas fara masca. Te regasesti in fiecare seara cand adormi, fara masca, cu aceleasi ganduri si aceleasi sentimente, cu aceleasi amintiri care nu iti dau pace. Te intrebi ce masca ai sa porti in ziua urmatoare si cine vrei sa fi. Iti este destul de greu sa le alegi dar reusesti intotdeuna.
Putini sunt cei care te-au vazut fara masca, poti numara usor pana la trei, sunt inca langa tine, dar simti nevoia ca numarul lor sa creasca. Speri, caci asta e tot ce ai mai bun, speranta. Deschid de fiecare sertarele in care stau înghesuite in funcție de stare toate trăirile tale încercând sa le privesc fara a ma face simtit! Sunt curios tot timpul sa vad rândul căreia dintre aparente este maine,probabil asta ma tine inca langa tine, sau poate nu am de ales.

De ce purtam masti?  Altfel nu putem ascunde cicatricele lasate de mastile oamenilor din jurul nostru!

P.S  Sunt medic estetician