07 mai

Mi se pare foarte interesant cum oamenii leagă oameni de ei și cum au impresia că le aparțin. Am fost la un târg de nunți unde mi-am petrecut câteva ore, plictisit de Facebook, Instagram şi telefon am început fără să vreau să studiez cuplurile care urmează să se căsătorească. Sunt foarte multe tipologii sau cel puțin asta am realizat eu. Sunt foarte diferiți, dar toți sunt la fel de agitați şi la fel de speriați, aș putea spune.

4

Am descoperit că unul dintre cei doi îşi doreşte mai mult decât celălalt să facă nunta, unul dintre ei este târât şi se sacrifică de dragul celuilalt să facă „investiția” proastă care urmează să le „confirme” iubirea şi să intre în rândul lumii.

6

Nunta, un vis doar al femeilor?

Este foarte amuzant să vezi un bărbat care aleargă după o femeie care parcă abia a intrat în călduri când a aflat că trebuie să îşi aleagă rochia de mireasă. Sunt bărbați care pierd situația de sub control și se plimbă după viitoarele soții care nici măcar nu îşi mai amintesc că era şi el împreună cu ele când au venit la târg să îşi cumpere rochia la care visează din copilărie.

1

De aici îți dai seama că, pentru multe dintre ele, nunta este doar un vis al lor care trebuie să se întâmple. Nu contează dacă el îşi doreşte asta sau nu, dacă au o situație financiară care să le permită sau nu. Bugetul pentru rochie trebuie să nu aibă limite dacă nu, nunta nu mai are niciun farmec. Multe dintre ele se văd prințese din copilărie, doar că acum s-au cam transformat. Admir femeile care au simţul penibilului şi nu exagerează cu volane, ștrasuri și bucle bine fixate.

5

 

Nicio legătură nu readuce iubirea dacă ea a dispărut

Am văzut oameni disperați care vin şi îşi aranjează nunțile cu doi ani înainte. Am încercat să îi înțeleg şi nu pot. În doi ani se pot întâmpla atât de multe încât unul dintre ei poate să fie înlocuit, iar cel care vine poate să fie atât de norocos încât să nimerească la o nuntă deja aranjată. Nu contează cu cine faci nunta, important este să aibă loc, asta am descoperit astăzi în disperarea lor. Nu contează dacă îşi doreşte sau nu. Obligă-l dacă nu vrea, pentru că aşa ai tu impresia că nu mai pleacă.

7

Susțin în continuare că legăturile sau cel puțin marea majoritate a lor duc în același punct, indiferent dacă ea poartă rochia de mireasă sau el costumul de ginere. Susțin continuare că unele cupluri se căsătoresc doar pentru a se asigura că rămân împreună pentru totdeauna.

3

Unul dintre ei îşi doreşte uneori să îl lege pe celălalt fără să ştie că nimeni nu aparține nimănui şi dacă vrea să plece pleacă oricum, şi cu nuntă, şi fără.  Există femei şi bărbați care se căsătoresc crezând că celălalt nu o să calce strâmb şi strâng lanțul din ce în ce mai mult. Oameni buni, ne-am născut liberi şi murim liberi. Inima noastră simte ce vrea când vrea tocmai pentru că este liberă şi nu are limite. Inima noastră nu poate fi controlată şi nici nu îi putem spune când şi de cine să se îndrăgostească.

2

 

Fiţi liberi şi faceţi doar ce simţiţi. Nu vă căsătoriți doar pentru că partenerii voştri îşi doresc. Și dacă vă căsătoriți, rămâneți la fel de liberi şi iubiți cât mai mul. Îndrăgostiți-vă dacă simțiți nevoia. Faceți doar ce vreți şi eliberați-vă de tipare.

8

Am coafat multe mirese şi o fac cu drag. Îmi place să ascult povestea fiecăreia şi să creez o conexiune cu ea înainte să o coafez. Există un ritual pe care îl fac cu miresele înaintea nunții. De aceea coafez doar miresele care ştiu că îşi doresc cu adevărat să se căsătorească… Restul m-ar deprima prea mult, așa că prefer să le evit. Evitați și voi compromisul, pentru a evita tristețea și deznădejdea unei căsnicii fără niciun viitor!

Leave A Comment