21 mart.

Nu am sperat vreo clipă că drumul meu mă va duce acolo unde pământul dă întâlnire cerului, acolo unde cuvintele nu mai au sens și rămân doar trăirile. Dacă am reuși cu toții să deschidem ochii și să vedem adevărata frumusețe, am uita ce înseamnă răul și tot ce vine din el. Vă dau întâlnire în punctul acesta, al sufletelor fără de urât.

1

Săptămânile care urmează voi face un mic jurnal de călătorie în care voi pune cât mai multe părți din mine. Sper să vii cu mine și de data aceasta…

E un drum pe care am pornit cred de când mă jucam în colbul ulițelor copilăriei, un drum cu suișuri și coborâșuri, cu bucurii și tristeți, dar mai ales cu transformări. Am fost un copil cu genunchii mereu juliți, dar cu ochii senini și deschiși spre lume și cer. Am vrut să văd cât mai multe, să înțeleg totul și să pot ajunge acolo unde îmi este hărăzit să ajung.

3

Am făcut enorm de multe greșeli, am reușit să rănesc oameni din neatenție și am făcut femei să plângă, deși nu am înțeles atunci prea bine de ce. De multe ori nu m-am sincronizat cu cei din jur și frustrarea e una dintre urmările acțiunilor mele.

Am iubit femei care au râs de iubirea mea și am adorat regine de gheață care s-au distrat jucându-se cu mine.

Am cunoscut oameni care m-au folosit, dar și OAMENI de la care am învățat enorm și care îmi sunt în continuare alături.

Am învățat din fiecare pas și sper că fiecare lecție am înțeles-o corect.

4

Dar mai presus de toate m-am transformat cu fiecare clipă ca să fiu eu cel de astăzi. Un eu care iubește mai mult, dorește mai mult, învață mai mult, simte mai mult, ajută și mai mult. Sper să ajung în acel punct în care experiența mea va fi o lecție pentru alții. Dar mai am de învățat!

12443324_10154025189713320_931470395_o

 

Urmează-mă pe acest drum. Împreună vom învăța și ne vom descoperi. Vom privi în noi și în ceilalți ca să înțelegem.

5

 

Follow me and you will not regret…

Leave A Comment