07 mart.

Sunt foarte des întrebat de unde îmi vine inspirația, dacă îmi este greu să creez conceptele și coafurile care ies din mâinile mele. Sunt foarte des întrebat de unde am atâta libertate şi dacă m-am dezvoltat într-un mediu artistic încă din copilărie. Răspund de fiecare dată cu aceeași sinceritate și încerc să le explic oamenilor cu care interacționez că libertatea se dobândește.

Nu am crescut în nicio familie de artişti şi copilăria mea nu s-a desfăşurat în niciun caz în săli de spectacole sau excursii în centre culturale. Am avut o copilărie cât se poate de simplă, normală şi frumoasă. Am alergat de dimineață până seara pe ultițe pline de praf vara şi înzăpezite iarna. Am jucat toate jocurile copilăriei şi am stat întins nopți întregi pe asfaltul încălzit din timpul zilei şi am privit cerul. Probabil de acolo mi-am luat libertatea de creație, de la nopțile în care am stat de vorbă cu luna şi martori ne-au fost doar cerul şi stelele.

Sunt un om liber şi consider că libertatea mea este ingredientul principal care mă face ce sunt astăzi. Libertatea mea mă ajută să transmit oamenilor că visurile devin realitate şi că, în orice moment, un gând poate prinde viață. Am trăit liber, încurajat de tatăl meu, într-o lume care nu iartă nimic. Părinții mei au fost cei cărora nu le-a păsat de ce vorbesc oamenii, chiar dacă am crescut la țară. Povesteam într-un interviu că tatăl meu este cel care m-a încurajat să port blugi tăiați şi să îmi pun cercel în ureche (acum 15 ani). Cât curaj! :)))

Păpuşa Kraxy, o păpuşă puternică, încrezătoare, plină de charm, cu forme mai mult decât normale

Image 07.03.2016 at 00.27 (12)

Ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, ştiu ce pot şi mă iubesc aşa cum sunt. Poate din acest motiv a început și colaborarea mea cu Kraxy Rabbit (www.kraxyrabbit.ro). Atunci, când mi-a fost propus proiectul, am acceptat înainte că Maia să termine tot ce avea de spus. Știam că aveam să pornesc la un drum în care mă puteam exprima liber, un drum în care nu existau limite şi mă puteam adresa tuturor femeilor care aveau nevoie de încredere.

Nu o să uit ziua în care ne-am întâlnit cu Ruxandra (fondator Kraxy Rabbit) şi vorbeam de parcă ne cunoșteam de o viață, aveam aceleaşi idei şi aceeaşi dorință de a construi păpuşa Kraxy, o păpuşă puternică, încrezătoare, plină de charm, cu forme mai mult decât normale și să îi dăm viață.

Image 07.03.2016 at 00.27 (5)

Mă văd şi acum cu Maia în fața cutiilor, atunci când am descoperit hainele aduse de la designeri din Asia. Doi consumatori de frumos și inedit, cărora Ruxy reuşise să le ofere un regal chiar din clipa în care a început să scoată primele piese.

Ne-am îndrăgostit în mod instantaneu de materialele deosebite şi de hainele pline de viață pe care le țineam în mână. A fost momentul când mi-am dat seama că este metoda prin care orice femeie, indiferent de măsurile avute, se poate simți minunat, se poate simți aşa cum a visat. Astfel, a început colaborarea noastră. O colaborare care se bazează pe libertate, libertatea mea de creație, libertate pe care o simte fiecare femeie atunci când poartă un produs Kraxy.

Image 07.03.2016 at 00.27 (11)

Pasiunea şi strălucirea din ochii unei femei vin atunci când se simte bine

Săptămâna trecută am realizat şedința foto de campanie pentru promovarea noii colecții de rochii. A fost momentul în care am văzut că pasiunea şi strălucirea din ochii unei femei vin atunci când se simte bine, când se iubeşte așa cum este şi când iubeşte hainele pe care le poartă – căci o parte din atitudine vine și de acolo. Sunt rochii care m-au ajutat să dau viață unui concept destul de atipic, într-un spațiu foarte rece, în care betonul sublinia imaginea femeii puternice. Am încălzit imaginea cu rochiile care completau independența feminină cu senzualitatea şi fragilitatea ei.

Image 07.03.2016 at 00.27

Image 07.03.2016 at 00.27 (7)

Nu vorbesc foarte des despre proiectele mele, însă Kraxy Rabbit (www.kraxyrabbit.ro) mă inspiră să fac asta.

Kraxy înseamnă libertate, înseamnă femei fără limite impuse de societate, Kraxy este elementul de care avem nevoie ca să fim admirați. Noi am învățat să ne acceptăm şi să realizăm că frumusețea nu are măsuri.

Aruncă o privire pe www.kraxyrabbit.ro și o să ne îndrăgostim reciproc unii de alții, cu siguranță!

Image 07.03.2016 at 00.27 (3)

Prinde viaţă, fii Kraxy!

Image 07.03.2016 at 00.27 (2)

 

Leave A Comment