11 apr.

Sexul nu se face cu pătura în cap şi lumina stinsă, asta e clar. Am întâlnit mulți oameni la viața mea, cu mulți am vorbit deschis și am ajuns să purtam discuții și despre sex. Asta m-a ajutat să înțeleg cum reacționează bărbații și femeile atunci când vorbesc sau fac sex.

Image 11.04.2016 at 01.49 (9)

În general, femeile sunt mai limitate atunci când vine vorba despre experienţa din aşternuturi sau, cel puţin, asta lasă să se vadă.

Bărbaţii povestesc însă despre cum i-au tras-o nevestei sau amantei noaptea trecută, despre ce poziții au adoptat şi cum au ales să îşi satisfacă fanteziile.

Mai rar întâlneşti bărbaţi lipsiţi de imaginaţie atunci când vine vorba de sex.

Image 11.04.2016 at 01.49 (7)

Marea majoritate a lor sunt plini de idei atunci când văd o femeie și reușesc chiar să o dezbrace în prima secundă în care o văd. Mai mult, ei recunosc asta. Cât de des auzim de la un bărbat „Mama ce i-aş trage-o ăsteia” şi cât de des auzim o femeie „Mama ce i-aş trage-o ăstuia?’’ Bărbaţii se exprimă atunci când imaginaţia începe să acţioneze şi nici nu îşi pun limite în sex.

Nu am auzit până acum un bărbat care să refuze o partidă de sex atunci când îl agaţă o femeie.

Image 11.04.2016 at 01.49 (4)

Sexul, tabu sau doar mironosițe?

Femeile? Hummm, femeile cred că se limitează doar prin faptul că nu recunosc nimic atunci când vine vorba de sex.

Dacă le asculţi, ele nu fac nimic, când vine vorba de oral se strâmbă toate de parcă le pui să mănânce ceva alterat şi imediat le vine să vomite.

Image 11.04.2016 at 01.49 (1)

Dar când ajung în pat, nu ştiu cum să ajungă mai repede să deschidă slițul cu gura. Sunt unele care niciodată nu au chef de sex şi când le întrebi de când nu au mai avut parte de el încep să îţi numere anii pe degete, crezând că noi, cei care le ascultăm, suntem copii şi le credem. N-am înţeles niciodată femeile care nu recunosc că le place sexul şi se prefac mironosițe.

Image 11.04.2016 at 01.49 (3)

Cel mai frumos este când vine câte o închipuită din asta şi se jură că nu pune mâna, nu pune gura, nu pune nimic, iar după juma de ora vine partenerul ei şi povesteşte cum a pus-o toată noaptea în cele mai nebune poziţii şi cum nu o mai scotea cu capu’ din izmenele lui. Astea sunt preferatele mele, cele care spun că îşi pun pătura în cap şi nu ştiu ce intră în ele, că lumina este stinsă şi de fapt ele sunt mai kinki decât cele strigă în gură mare cine şi cum le-a pus-o.

Image 11.04.2016 at 01.49 (8)

Încă ne e rușine să vorbim deschis despre sex?
Încerc de mult să înţeleg de ce nimănui nu îi este ruşine să spună când merge la baie, dar tuturor ne este ruşine să vorbim despre sex. Am înţeles,  este intimitatea fiecăruia, intimitate pe care ne-o respectăm. Dar, dacă nu eşti dispus să vorbeşti despre asta, nu deschide subiectul şi nu te lepăda de nişte lucruri şi acţiuni care te fac să ai orgasm doar când te gândeşti la ele.

Image 11.04.2016 at 01.49

Nu mă interesează cum fac oamenii sex, aşa cum pe nimeni nu interesează cum fac eu. Însă nu aş putea niciodată să fiu ipocrit să răspund la întrebări legate de subiect cu alte răspunsuri decât cele reale. Toţi facem asta şi o facem aşa cum ne place.
Sunt de părere că limitele în sex sunt doar în imaginaţia noastră, că avem plăceri pe care nu le cunoaştem doar pentru că ne impunem să nu încercăm.

Image 11.04.2016 at 01.49 (2)

 

Bărbaţii se mândresc cu o partida bună de sex, femeile zâmbesc în colţul gurii şi neagă partidele bune. De ce? Pentru că nu vor ca altcineva să le încerce partenerii 🙂

Tu când ai stins ultima dată lumina?

Image 11.04.2016 at 01.49 (6)

Leave A Comment