12 mai

Am tot vorbit în ultima perioadă despre despărțiri, căsătorie cu sila, sex şi alte chestii care zboară pe lângă noi. Astăzi vreau să vorbim despre emoție, despre cum ne-o manifestăm şi cum o exteriorizam, vreau să vorbim despre dragoste şi pasiune. Consider că pasiunea este 90% dintr-un rezultat final şi este prima pe care o transmiți atunci când se regăsește în ceea ce faci.


5
Dacă tot am vorbit despre cupluri care se despart pentru că el prefera să fugă sau despre bărbați care se trezesc şi ei pe la nunta soțiilor chiar dacă nu îşi doresc asta, astăzi simt şi vreau să scriu despre relațiile frumoase.
Am fost la o lansare de clip care m-a inspirat pozitiv (mi se întâmplă foarte rar, trebuie să recunosc şi vreau să profit de asta). Vizionând clipul, am realizat cât de importantă este comunicarea într-o relație (orice fel de relație) şi că doi oameni oricât de tare s-ar iubi au nevoie de „scântei”. Am realizat că de fapt contradicțiile ne atrag foarte tare şi uneori este nevoie de puțină nesiguranță să apreciem partenerul mai mult.

Emoțiile scăpate de sub control ne fac doar rău…

Spuneam mai sus că vreau să vorbesc despre emoţie. Cred că este foarte greu să controlăm doza de emoţie pe care o purtăm cu noi şi să ne obişnuim să o conducem noi pe ea. E un proces dificil cel de a învăța cum să faci să nu lași emoția să îți dicteze acțiunile.

4

Am trecut prin perioade în care emoţia a fost cel mai mare duşman al meu şi o simţeam dureros în piept ori de câte ori o lăsam să prindă putere. Dacă nu ştim să o ţinem în frâu, ne poate trage mult în jos şi ne opreşte din a ne exprima liber.

2

Eu sunt un om plin de emoție şi iubesc asta.

Dar am ajuns la o înțelegere cu emoția mea şi acum suntem prieteni. Ea mă ajută să realizez totul:)

1

Ruby, un artist simplu, dar foarte complex!
Nu eram fan Ruby (nu am cum să mint). 🙂 De astăzi însă am devenit. Am devenit fanul ei pentru că am descoperit un om într-o mare de persoane.

Am simțit un om simplu, aşa cum de mult nu am mai simțit. Am simțit cum o mână de om a încărcat pozitiv o sală de oameni.

6

M-am bucurat să văd un om sensibil, plin de emoție care a ştiut să transmită tot ce simte prin sinceritate şi simplitate chiar dacă imaginea ei nu era deloc una simplă.

Un om care a ştiut să îşi facă fiecare prieten să se simtă bine chiar dacă erau cu sutele acolo. Dincolo de artist, am descoperit omul!

Untitled

Amestecați puțină simplitate cu modestie şi condimentați cu cât mai multă emoție.

Adăugați valorile pe care le păstrați şi asezonați cu mult respect. Cu această rețetă condimentată bine, pe mine, Ruby m-a cucerit şi am gustat cea mai simplă şi modestă persoană!
Rețeta ei şi condimentele pentru o iubire adevărată le descoperiți în noul videoclip!

 

Leave A Comment