25 mai

Iubesc marea și când spun că o iubesc o fac din tot sufletul. Probabil am visat-o mult prea mult și nu am avut acces la ea din diferite motive și încă de pe vremea aia m-am îndrăgostit de ea. Visam la dragostea perfectă sub cerul plin de stele și valurile-i nebune care parcă îți vorbesc atunci când se sparg la mal. Întotdeauna am fost de părere că o dragoste nu are cum să fie mai frumoasă decât noaptea pe plajă.

6

Sună a film… cerul, noaptea, stelele, marea, dar cred că toată lumea își dorește o noapte pe plajă în care să țină în brațe persoana iubită în timp ce privesc cerul, să simtă iubirea fără să-și spună nimic. Sună siropos, dar face bine la suflet 🙂

Învață să spui: Te iubesc!

Acum câteva zile o priveam de sus, simțeam cum îmi încărca bateriile aproape epuizate. I-am spus că o iubesc, dar ea nu a spus nimic. S-a întâmplat așa cum se întâmplă într-un cuplu atunci când unul iubește și exprimă asta, iar celălalt nu poate să spună că o face. Nu am înțeles niciodată oamenii care nu își exteriorizează sentimentele, care pretind că o fac sau poate chiar o fac, dar nu spun niciodată asta.

1

Nu am spus multor persoane că le iubesc, dar atunci când am simțit-o am făcut-o și asta a dus relația dintre noi la alt nivel. În momentul în care îi spui unei persoane că o iubești, iar ea nu spune nimic, începi să ai îndoieli. Exact așa s-a întâmplat și cu marea. Ea a tăcut, iar eu am rămas în ceață întrebându-mă dacă și ea mă iubește. 🙂

Lipsa de comunicare ne poate da peste cap tot ce simțim și toate acțiunile noastre.

2

Sunt oameni care se joacă cu vorbele fără să fie conștienți de cât rău pot face. Sunt oameni care spun te iubesc chiar dacă nu o simt.

Este mult mai ușor să prinzi în plasă pe cineva atunci când îi spui că îl iubești. Cei care se joacă cu sentimentele oamenilor cred că nu au simțit niciodată ceva pentru cineva și nici nu or să o facă.

3

Nu am înțeles niciodată oamenii care pretind că iubesc și, imediat după ce au ieșit din relația în care se aflau, iubesc brusc pe altcineva. La fel de bine nu am înțeles cum unii le pot spune amanților că îi iubesc, dar partenerilor de viață nu.

5

Știm de fapt să iubim?

Eu cred că prima dată ar trebui să învățăm să ne iubim pe noi, iar atunci când iubim pe cineva să îi și spunem asta. Siguranța într-un cuplu vine din comunicarea sentimentelor și nu doar din intuiția noastră.

4

Am fost în weekend în Vama Veche… un loc pe care îl uitasem. Eram agitat cu toate proiectele. De fapt, așa am și ajuns aici: cu un proiect.

Ajuns pe malul mării mi-am încărcat bateriile. Am fost la Yuva, terasă care m-a făcut să mă reîndrăgostesc de Vama Veche, terasă care m-a ajutat să îmi încarc bateriile. A fost unul dintre puținele locuri de pe litoralul românesc de unde îmi doream să nu mai plec.

IMG_3759

M-am simțit liber, doar eu și marea care se întindea cât vedeam cu ochii de pe scaunul de la bar. Am studiat oamenii, am râs, m-am simțit așa cum nu mă așteptam. Mi-am curățat sufletul.
Iubiți marea, spuneți-i că o iubiți. Așa veți învăța să spuneți liber ce simțiți atunci când o faceți!

Leave A Comment